2012. július 5., csütörtök

A sárga gömbölyű

Tegnap nem tudtam nektek írni, mert a gazdijaim annyira fáradtak voltak, hogy csak na...
...és mire végeztek a sok nyüzsgésükkel, már annyira késő volt, hogy inkább mára halasztottuk.

Nnnnnna!
Tegnap jó korán, - azért tudom, hogy jó korán, mert mi még nagyon aludtunk Szofival - , akinek Maresz a behívóneve beült abba a zötyögős szerkezetbe, amivel mi is voltunk a doktornéninél, és jó hosszú időre elment.

Mi már régen túl voltunk a kedvenc kutyakonzerv ebédünkön, mire megérkezett és a zötyögős szerkezetből több vödör sárga gömbölyűt vett ki.
Na jól van!
Azért írtam, hogy több vödör, mert még nem tudom megmondani, hogy hány, mert még nem járok kutyaiskolába, de ha majd fogok, akkor már meg tudom majd mondani, hogy öt vödör sárga gömbölyűt vett ki.

Nagyon örültünk, hogy megérkezett, de igen el volt fáradva és csak éppen arra volt energiája,



hogy jól megörömködjön bennünket és a másik gazdival , aki itthon maradt velünk, hogy ne legyünk egyedül, behozzák a házba a sárga gömbölyűket.







Utána közösen bevonultunk a fáradtság meg a nagy meleg elől a titokszobába és aludtunk egyet, pedig még este sem volt, meg sötét sem.
Szofi barátnőmmel annyira nagy közöttünk az egyetértés, hogy még az alvást is egyformán csináljuk.
Mondhatjuk azt is, hogy szinkron alszunk.



Mire mi felébredtünk a gazdik már megint nyüzsögtek és a rengeteg sárga gömbölyűvel voltak elfoglalva.

Jó sok vízben megmosták őket, aztán valamiféle sötét keményet vettek ki belőle, amivel persze már megint nem játszhattunk.

Aztán jó nagy fazékba tették az egészet és egy hosszú játszópálcával, aminek lapos kerek feje volt, na azzal kergették őket benne.

Amikor ezt a játékot is megunták, sok üveget vettek elő és azt játszották, hogy ezeket a kergetéstől elszédült sárga gömbölyűket, mind beletöltötték.

Mondanom sem kell, hogy közben egyszer sem vették észre, hogy bennünket meg teljesen kihagytak ebből az egész játékból!

Nem tudom mikor hagyták abba, mert mi már közben nagyon elfáradtunk és azt vettük észre, hogy alszunk meg azt, hogy valaki fölemel és bevisz a titokszobába, ahol reggelig aludtunk.

1 megjegyzés:

  1. Hát csuda dolgok történnek veled Bella barátnőm. Mikor elmentél az új otthonodban én itt maradtam a három nagy kutyával.Igen csak megdolgoztam érte, hogy elfogadjanak mint családtag. Végül csak sikerült, de az igazi nagy birkozások csak veled voltak az igaziak. Majd megkérem a gazdikat, hogy látogasunk meg téged és akkor megismerem a Szofit is. Sok sok kutyapuszit küldök mindenkinek Roni

    VálaszTörlés